Alu døre

Montering af alu døre

Hos Ravn Alu tilbyder vi en lang række forskellige dørtyper, både med og uden dørautomatik. Hvilken løsning der er optimal til dit projekt, afhænger af bygningens udformning og formål, samt dine ønsker og behov. 

Læs mere om de forskellige dørtyper her, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til, hvilken dørtype der vil passe dig bedst.

Hvorfor vælge alu døre frem for trædør?

Grunden til at mange vælger at købe deres nye døre i alu skyldes ofte én ting, nemlig at disse elementer kræver minimal vedligeholdelse. Man slipper for at male anden for for reparetion hvis der laves en udvendig aluminiums kappe. Alu døre er modstandsdygtig overfor vind og vejr, men samtidig får du et charmerende naturligt udseende.

Ved en trædør kan den indvendige træside få brug for et kosmetisk vedligeholdelse, og dette er ikke nødvendigt med en alu dør, da denne ikke på samme måde skal vedligeholdes efter det første serviceeftersyn.

01

Døre med dørautomatik

Døre med dørautomatik er en praktisk og funktionel løsning for mange forskellige virksomheder og offentlige bygninger. Det er eksempelvis ofte brugt i supermarkeder og anden detailhandel, i hospitalsbygninger, på hoteller etc. 

Vi tilbyder et stort udvalg af automatiske dørløsninger til eks skydedøre. Alle vores løsninger er eks beregnet til detailhandel, hospitaler, hoteller osv. Vores fokus er på at alle vores løsninger skal være energivenlige, holdbarheden skal være i top, alt mens omkostningerne holdes nede, og i stadig får et flot resultat.

02

Svingdør

En svingdør kan være en god løsning i mange forskellige typer bebyggelse. Vores svingdøre laves ofte med dørautomatik, som gør dem ideelle på steder, hvor der eksempelvis skal være handicapvenlige adgangsforhold

Det gælder f.eks. skoler, lægehuse, hospitaler og handicapboliger. Med en svingdør er det muligt at få automatisk døråbning, åbning med push-knap, justerbar hastighed og indstilling af åbningstider mm. Svingdøre er en funktionel og lydløs løsning, som passer i de fleste bygninger. 

03

Skydedøre

En skydedør er god til blandt andet butikker eller generelt indgangspartier.

Vi kan lave automatiske skydedørs drev til standard linær skydedør, Linær skydedør til tunge døre, teleskop skydedør, samt buede skydedøre.

Vi har mulighed for at lave enkeltfløjede og dobbeltfløjede automatiske skydedørs drev, som vi kan tilpasse til næsten alle dørsystemer.

04

Karruseldøre

Karruseldøre er den optimale løsning, hvis man ønsker at undgå varmetab samt det vil give jer muligheden for at få op til 80 personer i minuttet ind gennem døren.

Vi gør meget op i kvalitet og har stor fokus på æstetik, funktionalitets og ydeevne.

Altid klar til rådgvning
Har du af en eller anden årsag ikke fundet de svar du søgte, eller har du nogle spørgsmål til vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os. Om du/I søger et firma, som kan være med i opstartsfasen, eller står i og skal have installeret en dør nu og her, så står vi klar til at hjælpe jer/dig.