Solafskærmning

Mange moderne bygninger er forsynet med store gulv-til-loft vinduer, som giver et smukt lysindfald og bringer omgivelserne ind. Men når vejret er godt, kan solens stråler være mere til gene end til gavn, når den giver genskin i computerskærme og varmer rummet op.

Dette kan heldigvis løses med solafskærmning, som simpelt og effektivt holder solens stråler ude, uden at alt lys nødvendigvis blokeres.
Mange typer solafskærmning

Hos Ravn er vi eksperter i produktion og montering af mange forskellige typer solafskærmning. Særligt til erhvervsbyggerier og offentlige bygninger, hvor der kan være behov for at skærme af for solen.

Solafskærmning efter dit behov

Vi leverer solafskærmning som tager udgangspunkt i dine behov og tilpasser derfor vores løsninger til det konkrete projekt. Tal med os om formålet med netop jeres projekt, så kommer vi med det mest optimale løsningsforslag.

01

Solskærme som udvendig solafskærmning

Vores løsninger er fortrinsvis udvendig solafskærmning af forskellige typer. Vi producerer i aluminium, som er et modstandsdygtigt og holdbart materiale. Der findes mange typer solafskærmning som er fordelagtige udendørs og en af dem er de populære solskærme. Det er en stabil og holdbar løsning, som kan bruges som en unik del af selve arkitekturen.

Solskærme er en fordel at bruge, hvis du ønsker udvendig solafskærmning, som ikke blokerer helt for solens stråler. De kommer i mange forskellige udformninger og kan på den måde give forskellige udtryk, alt efter hvilken løsning der vælges.

Du kan f.eks. vælge solskærme udformet som lameller, som monteres horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Desuden kan solskærme laves i forskellige former, farver og størrelser, så de passer til bygningens øvrige udtryk.

Du kan med fordel vælge solskærme som udvendig solafskærmning, hvis du ønsker at slippe for reflekterende sollys og opvarmning af bygningen på varme dage. Solskærme vil både virke mod dette og så vil de være energibesparende, idet behovet for nedkøling og dermed energiforbruget, reduceres i hele bygningen.

02

Udvendige persienner som solafskærmning

En anden populær løsning er udvendige persienner som solafskærmning. De har samme funktion som solskærme, men har derudover også store muligheder for, enten automatisk eller manuelt, at lade dig regulære din solafskærmning. Det giver mulighed for at få mest muligt ud af sollyset i bygningen.

Med udvendige persienner som solafskærmning kan du nemlig blænde ned så lyset reflekteres, men mellemrummet mellem persiennerne lader stadig en stor mængde lys passere ind i rummet. På den måde er der både lys inde og mulighed for at kigge ud.

Ønsker du udvendige persienner som solafskærmning, kan de produceres i forskellige størrelser og farver, efter dine behov og bygningens øvrige materialer. Persiennerne monteres på facaden og kan fås fuldautomatiske eller med mere manuel styring, alt efter dine ønsker.

Effektiv solafskærmning af vinduer

Ønsker du effektiv solafskærmning af vinduer, så står Ravn klar til at hjælpe dig. Fortæl os om dine behov, så giver vi et bud på den mest optimale løsning til dit projekt.
5 Fordele ved at bruge solafskærmning

1.
Mulighed for at kontrollere lysindfaldet i bygningen

2.
Varme fra solens stråler holdes ud, uden at blokere lyset

3.
Lavere energiforbrug, da klimatilpasning i bygningen mindskes

4.
En ekstra arkitektonisk detalje til bygningen

5.
Nemt at vedligeholde og holdbare materialer