Alu vinduer

Hos Ravn hjælper vi dig med at finde glæden, ved udseendet af traditionelle trævinduer, med træ/alu vinduer. Forskellen er på de traditionelle trævinduer og vores aluvinduer er at det tager tid, kræfter og penge at vedligeholde almindelige trævinduer.
Træ/alu vinduer er på ydersiden klædt med aluminium, men du oplever varmen og den hyggelige atmosfære ved træet på indersiden.

Et træ/ alu vindue er utroligt modstandsdygtigt når det kommer til vejr og vind, og vinduet skal ikke males eller vedligeholdes udvendigt.

Få et uforpligtende tilbud på de bedste træ/alu vinduer

Lang levetid

Moderne design

Energivenlig lydisolerende egenskaber

Sikre en individuel fremtoning

Let at vedligeholde

Hårdfør og langtidsholdbar løsning

Lukker dagslyset ind på en naturlig måde, så lokalerne virker mere lyse

Hvorfor vælge træ/alu vinduer?

I dag er det næsten umuligt at se forskellen på et træ vindue og et træ/alu vindue på afstand. Du vil derfor få en kombination af alt det bedste med træ/alu vinduer. Der er minimal vedligeholdelse ved et træ/alu vindue, da vinduerne blot skal vaskes med vand og sæbe og smøres efter behov. Udvendigt sidder der en klimaskærm som beskytter vinduet imod det til tider hårde vejr, uden at det skal male.

Du kan derfor nyde godt af træet og den varme og det naturlige udtryk indenfor, og I vil derfor ikke gå på kompromis vinduets udseende.

Vi leverer professionelle løsninger på træ/alu vinduer

Hos Ravn finder du dygtige fagfolk med mange års erfaring. Vi har stor erfaring med opsætning af vinduer og døre i aluminium for både industri og erhverv.

Aluminium vinduer fra Ravn bygges i aluprofiler og glas fremstillet efter de højeste standarder, som lever op til bygningsreglementets krav.

I finder løsninger, der tilgodeser ethvert behov og ønske til design og funktion. I kan derfor kombinere vores alu-løsninger med vores store udvalg af beslag, låse, lukkefunktioner med motorstyring / automatik m.m.

Overvejer I derfor at få aluminium vinduer, så kan vi hjælpe med dette. Vi sikret en gennemført løsning og materialer af allerbedste kvalitet. Vi stræber derefter også på at yde en top professionel service i hele bygningsprocessen.