Glastage

Hos Ravn er vi eksperter i alu løsninger, herunder også glastage, med alu rammer. Glastage giver mulighed for at lukke lyset ind, så du får det maksimale ud af dagslyset. Det kan gøre en markant forskel for lysindfaldet i bygningen og dermed oplevelsen af hele rummet. Brug glastage som en del af arkitekturen og oplev en lysere og mere livlig atmosfære.

Glastage i erhvervsbygninger

Vores kunder er primært små og store institutionelle- og erhvervsvirksomheder, samt offentlige myndigheder og boligselskaber. Vi har derfor stor erfaring med at producere og montere glastage, til mange forskellige typer bygninger. 

I erhvervsbygninger og offentlige bygninger, finder man ofte større rum, som eksempelvis indgangsparti med reception, eller store venteområder for besøgende. I store rum som disse, kan det være svært at bevare et godt lysindfald, helt ind i midten af rummet og her kan glastage være en god løsning. 

Glastage der tilpasses dit projekt

Glastage kan som sagt bruges i mange typer bygninger og derfor vil vores løsninger altid være nøje tilpasse til det projekt, du har i tankerne. Vil vil i samarbejde med dig undersøge mulighederne og finde frem til den mest optimale løsning. 

Udformningen af glastaget vil afhænge af den øvrige arkitektur, så uanset om der er tale om en eksisterende bygning, eller et nyt projekt, vil dette være med i overvejelserne. Tag os med på råd hvis du overvejer glastage, så giver vi vores bud på en løsning der passer til bygningen.

Fordele ved at vælge glastage

Et stort og naturligt lysindfald

Lys og livlig atmosfære i rummet

Udsyn til himlen som giver en følelse af frihed

Nem vedligeholdelse

Lang holdbarhed

Giver et luftigt og åbent rum

Vi tilbyder forskellige typer glastage

Glastage kan komme i mange afskygninger. Her er nogle af de mest anvendte.

Rytterlys

Læs mere her

Rytterlys placeres ofte på tagryggen, som et arkitektonisk virkemiddel, som er kilde til masser af ovenlys. Med disse saddelformede glastage, får huset både mere lys og ofte også et varmetilskud, som gør bygningen mere energivenlig. Rytterlys kan oftest bedst betale sig, som en del af byggeriet fra starten, eller hvis tagkonstruktionen alligevel skal renoveres.

Pyramide

Læs mere her

Pyramideformede glastage består, som navnet angiver, af flere glaspartier som tilsammen danner en pyramide. Dette kan eksempelvis benyttes når man ønsker at skabe højt til loftet i en bygning med fladt tag. Foruden en følelse af et større rum, vil et pyramide glastag også bidrage til store mængder naturligt lys.

Halvtag

Læs mere her

Glastage kan med fordel benyttes som halvtage i forbindelse med erhvervsbygninger. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med et indgangsparti, en overdækket terrasse, eller andre udearealer som ønskes overdækket. Halvtage af glas kan laves i mange forskellige udformninger og størrelser.

Skab mere lys og højt til loftet med glastage

En af de største fordele ved at vælge glastage, er de store mængder ekstra lys de giver. Naturligt lys, som ikke kan opnås med almindelige vinduer, idet den største mængde sollys kommer ovenfra. Desuden giver glastage en mulighed for at skabe højt til loftet og ikke mindst en mulighed for at føle sig tættere på naturen

Vil du have et tilbud på glastage, så kontakt os og fortæl os om dit projekt. Vi giver dig gerne et tilbud, baseret på dine ønsker og behov.