Glasvæg

Glasvægge er blev utroligt populære og det er ikke uden grund. Med en glasvæg er der nemlig utroligt mange mulighed for at skabe både smuk og funktionel indretning. Med glas har du nemlig mulighed for at skabe hel eller delvis opdeling af rum, uden at lukke lyset ude. Det giver en let og pladsbesparende løsning, som giver en fin kontrast til rummets øvrige materialer.
Ravn Alu tilbyder flere forskellige typer glasvægge, som laves efter ønskede mål
Mange typer glasvægge

Har du kontorer eller butikslokaler som skal opdateres med en glasvæg, så lad os give et bud på en god løsning til dit projekt. Vi laver mange forskellige typer glasvægge, lige fra de helt enkle, til de populære new yorker glasvægge med aluminiums ramme.

Glasvægge laves efter dit behov

Vi har stor erfaring med produktion og opsætning af glasvægge til mange forskellige behov og kan derfor vejlede dig til at finde den bedste løsning til netop dit projekt og dine behov. Er du i tvivl om en glasvæg er en god idé, kan du derfor altid spørge os om råd.

Skab miljø med en indvendig glasvæg

En indvendig glasvæg kan være med til at skabe en helt særlig stemning i et rum. Den er med til at give et eksklusivt udtryk og en flot kontrast i rummet. I de senere år er den industrielle indretning blevet yderst populær og her passer en glasvæg perfekt ind i stilen.

Der er uanede muligheder med et materiale som glas og du kan derfor bruge en glasvæg som et kunstværk i sig selv. Det kan f.eks. være med en væg som kun består delvist af glas, eller en fuld glasvæg new yorker style.

Glas er et oplagt materiale, hvis du vil sikre dig lyse og luftige rum, idet lyset har mulighed for at strømme frit gennem. Du skal ikke bekymre dig om støj, idet glasset har en støjdæmpende effekt

01

Glasvæg til kontor

Læs mere her

En glasvæg er et populært valg, når det kommer til opdeling af rum i kontorlokaler. Det kan eksempelvis være til mødelokaler, hvor man ønsker en åben følelse, hvor man stadig kan holde støj ude fra det åbne kontorfællesskab. Med et mødelokale med glasvægge er det tydeligt for medarbejderne at se hvem der sidder i møde, og mødedeltagerne bliver ikke forstyrret unødigt.

02

Glasskillevægge til kontor

Læs mere her

Har du et kontor der trænger til opdeling, så kan glasskillevægge være løsningen. Med en glasvæg har du nemlig mulighed for at skabe den nødvendige opdeling, uden at gå på kompromis med lysindfaldet eller den åbne følelse i rummet. En skillevæg i glas vil desuden bevare en god akustik i rummet, samt sørge for at der er den nødvendige ro omkring medarbejderne i kontorfællesskabet. Det er med til at sikre et godt arbejdsmiljø på kontoret.

Glasskillevægge kan både bruges til at dele store rum op, skabe opdelte mødelokaler, eller måske et fællesrum til de ansatte. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

03

New Yorker glasvæg

Læs mere her

En af de rigtig populære typer af glasvægge er de såkaldte New Yorker glasvægge, som giver et industrielt og råt look. Her opnår man en unik løsning, som tilpasses til det enkelte projekt. Det særlige ved denne type glasvæg er kombinationen mellem glas og metal, som giver det industrielle og kontrastfyldte udseende.

En New Yorker glasvæg kan udføres på mange forskellige måder. Det kan være en væg fra gulv til loft, en halvvæg eller måske en glasvæg med dør. Er du i tvivl om hvad der vil være den bedste løsning til dig projekt, så tag os endelig med på råd. Vi kommer gerne ud og ser dit rum med nye øjne og giver dig vores bedste forslag til en funktionel og flot New Yorker glasvæg.

Uanede muligheder med glasvægge
N
Skab luftige mødelokaler
N

Opdel storrums-kontorer i mindre rum

N
Lav små opdelte zoner med halvvægge
N
Brug glasvægge som en dekorativ detalje
N
Skab ekstra liv i dit showroom
6 Fordele ved en glasvæg
Lysindfaldet får lov at trænge ind i rummet
Glasset skaber et åbent og lyst rum
Skaber opdeling uden at rummet føles småt
Glasset virker lydisolerende og holder støj ude
Et materiale der er nemt at vedligeholde
Tager ikke meget plads fra rummet
Brug os når du skal have designet en glasvæg

Vi har designet og monteret et stort antal glasvægge og har derfor masser af viden og erfaring på området. Du kan derfor trygt bede os om råd, hvis du har et projekt, hvor en glasvæg ville være en god løsning. Vi kigger gerne på dit konkrete projekt og kommer med et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud.